DajK Napisano 7 Października 2019 (edytowane) Witam, przychodzę z problemem takim, iż napotkałem taki błąd w konsoli ,,Tried to look up command say as if it were a variable." lub ,,Tried to look up command say_team as if it were a variable." przez ten błąd takie pluginy jak ,,prefix" ,,xsay" nie chcą działać poprawnie ;( Jeśli ktoś wie w czym tkwi błąd, proszę o szybką odpowiedź! Edytowane 7 Października 2019 przez DajK Cytuj Przez Vasto_Lorde, 8 Października 2019 Nazywaj proszę tematy bardziej konkretnie Przez Vasto_Lorde, 14 Października 2019 Przenoszę temat do odpowiedniego działu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 7 Października 2019 Pokaż kod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DajK Napisano 8 Października 2019 chodzi o to że teraz zrobiłem reinstalacje serwera i nic nie robiłem oprócz wprowadzenia MetaModa i SourceModa. ,,SignalXWriteOpportunity(3) Got pure server whitelist: sv_pure = 1. Error reading file resource/overviews/de_dust2_radar_spectate.dds. DajK dołącza do gry. ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME Tried to look up command say as if it were a variable." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach