DajK Napisano 7 Października 2019 Napotkałem problem co do pluginu na prefix. Mam przepisane idealnie jak masz na filmiku ,,MAGNET", a nie wyświetla mi się ,,[ADMIN]Nick" tylko ,,[czerwonynick]Nick" wysyłam tu kod: Spoiler #include <sourcemod> #include <multicolors> #include <cstrike> // CS_TEAM_T // CS_TEAM_CT //char C_Tag[][] = {"{default}", "{darkred}", "{green}", "{lightgreen}", "{red}", "{blue}", "{olive}", "{lime}", "{lightred}", "{purple}", "{grey}", "{yellow}", "{orange}", "{bluegrey}", "{lightblue}", "{darkblue}", "{grey2}", "{orchid}", "{lightred2}"}; public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("say", ProcessChat); RegConsoleCmd("say_team", ProcessChat_Team); } public Action ProcessChat(int client, int args) { char buffer[512]; GetCmdArgString(buffer, sizeof(buffer)); StripQuotes(buffer); if (strlen(buffer) == 0) return Plugin_Handled; if (buffer[0] == '/' || buffer[0] == '!' || buffer[0] == '@') return Plugin_Handled; CPrintToChatAll("%s%s%N{default}: %s", GraczJestAdminem(client) ? "{green}ADMIN " : "", GetClientTeam(client) == CS_TEAM_T ? "{lightred}" : "{lightblue}", client, buffer); return Plugin_Handled; } public Action ProcessChat_Team(int client, int args) { char buffer[512]; GetCmdArgString(buffer, sizeof(buffer)); StripQuotes(buffer); if (strlen(buffer) == 0) return Plugin_Handled; if (buffer[0] == '/' || buffer[0] == '!' || buffer[0] == '@') return Plugin_Handled; for (int i = 1; i < MAXPLAYERS; i++) { if (IsValidClient(i) && GetClientTeam(i) == GetClientTeam(client)) CPrintToChat(i, "{orchid}(team say) %s%s%N{default}: %s", GraczJestAdminem(client) ? "{green}ADMIN " : "", GetClientTeam(client) == CS_TEAM_T ? "{lightred}" : "{lightblue}", client, buffer); } return Plugin_Handled; } bool GraczJestAdminem(int client) { if (GetUserFlagBits(client) & ADMFLAG_BAN) return true; return false; } public bool IsValidClient(int client) { if (client >= 1 && client <= MaxClients && IsClientInGame(client)) return true; return false; } Przez Vasto_Lorde, 8 Października 2019 Poprawiam nazwę tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 7 Października 2019 Teraz nasuwa sie pytanie - czy masz flage ADMFLAG_BAN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DajK Napisano 8 Października 2019 Dzięki już działa ;)! P.S: Sory że tak mało ogarniam i o wszystko się pytam, ale kupiłem serwer i pieniędzy nie chce na marne przeznaczyć 😉 Bez twoich filmów by nie było w ogóle serwera 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 9 Października 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach