Maslooo Napisano 11 Października 2019 Witam po kilku wskazówkach przez tutejszych użytkowników udało mi się wprowadzić do coda statystykę grawitacji tylko jest malutki problem GRAWITACJA pojawia się tylko po wejściu na serwerze w 1 rundzie, a w następnych znika: KOD: https://pastebin.com/CVSBKR0qHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! nowy_codmod_grawitacja.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde 1 Napisano 14 Października 2019 Jest to bardzo dziwne, ponieważ funkcja ZastosujAtrybuty, w której jest ustawienie grawitacji graczowi, faktycznie wykonuje się w funkcji OdrodzenieGracza, co znaczy, że wszystko powinno być okej. Wykorzystaj PrintToChat w ZastosujAtrybuty, żeby upewnić się że grawitacja się ustawia co odrodzenie. Poza tym, możesz również wyłączyć wszystkie inne pluginy/klasy/perki i wtedy przetestować grawitację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maslooo Napisano 14 Października 2019 5 godzin temu, Vasto_Lorde napisał: Jest to bardzo dziwne, ponieważ funkcja ZastosujAtrybuty, w której jest ustawienie grawitacji graczowi, faktycznie wykonuje się w funkcji OdrodzenieGracza, co znaczy, że wszystko powinno być okej. Wykorzystaj PrintToChat w ZastosujAtrybuty, żeby upewnić się że grawitacja się ustawia co odrodzenie. Poza tym, możesz również wyłączyć wszystkie inne pluginy/klasy/perki i wtedy przetestować grawitację W którym dokładnie momencie mam wprowadzić PrintToChat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maslooo Napisano 14 Października 2019 @Vasto_Lorde public Action:ZastosujAtrybuty(client) { if(!IsPlayerAlive(client)) return Plugin_Continue; maksymalna_kondycja_gracza[client] = 0.9+(kondycja_gracza[client]+bonusowa_kondycja_gracza[client]+kondycja_klas[klasa_gracza[client]])*MNOZNIK_KONDYCJI; maksymalna_grawitacja_gracza[client] = 1.0-(grawitacja_gracza[client]+bonusowa_grawitacja_gracza[client]+grawitacja_klas[klasa_gracza[client]])*MNOZNIK_GRAWITACJI; { SetEntPropFloat(client, Prop_Data, "m_flGravity", maksymalna_grawitacja_gracza[client]); PrintToChat(client, "[COD] TESTOWANIE GRAWITACJI"); } SetEntPropFloat(client, Prop_Data, "m_flLaggedMovementValue", maksymalna_kondycja_gracza[client]); SetEntProp(client, Prop_Send, "m_ArmorValue", 0); return Plugin_Continue; } Zrobiłem coś takiego i wiadomość się pojawia lecz bez grawitacji 😕 Grawitacja jest tylko po wejściu na serwer. Z góry przepraszam lecz nie mogę już edytować posta wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maslooo Napisano 16 Października 2019 Można close. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 17 Października 2019 @Maslooo Co było rozwiązaniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października 2019 Hook na player_jump. Pomogłem mu na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 17 Października 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach