Gość HOW?! Napisano 29 Sierpnia 2018 Cześć. Mam problem z Serwerem Retake. Mianowicie gdy jakiś Admin kogoś kickuje lub banuje to następuje crash Serwera. Nie wiem co wam podać, jeśli coś jest potrzebne napiszcie co a dodam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weak. Napisano 30 Sierpnia 2018 Temat wałkowany milion razy. Zaktualizuj sourcemod'a. Przez Vasto_Lorde, 30 Sierpnia 2018 Temat po raz pierwszy pojawił się na tym forum. Poza tym, nic nie zaszkodzi po prostu powiedzieć w czym jest problem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 30 Sierpnia 2018 Możesz zawsze podać errorlogi i wynik komendy "sm plugins" w konsoli. Dobrym pomysłem jest też jak jak zauważył kolega @Weak. zaktualizować sourcemoda i metamoda do najnowszych stabilnych wersji. Download sourcemodHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! i metamodHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HOW?! Napisano 31 Sierpnia 2018 Dzięki! Aktualizacja sourcemoda pomogła. Przez Vasto_Lorde, 31 Sierpnia 2018 Problem został pomyślnie rozwiązany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach