Maslooo Napisano 16 Października 2019 (edytowane) Problem 1 - Niewidzialność działa tylko na rozgrzewce od 1 normalnej rundy już nie działa - Chyba rozwiązane zapomniałem o sm_cvar sv_disable_immunity_alpha 1 Problem 2 - Po zabiciu resetuje wszystko LVL, PKT 😕 Ogólnie to te 2 problemy można połączyć w jeden 😕 😕 Nie wiem w czym popełniłem gafę. codmod_nowy.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 16 Października 2019 przez Maslooo sm_cvar sv_disable_immunity_alpha 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maslooo Napisano 16 Października 2019 Do zamknięcia problem leżał po mojej debilnej stronie .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 17 Października 2019 @Maslooo Czy możesz podać rozwiązanie problemu dla przyszłych ludzi przeglądających ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maslooo Napisano 17 Października 2019 (edytowane) Problem był w tym że zrobiłem niewidzialność we FLOAT a niewidzialność nie używa licz po , Wystarczyło usunąć float'y i przerobić pobieranie niewidzialnosci Edytowane 17 Października 2019 przez Maslooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 17 Października 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach