Paweł 3 Napisano 17 Października 2019 (edytowane) Jeżeli kiedykolwiek przeprowadziłeś ze mną jakąkolwiek transakcję lub pomogłem Ci w jakimś problemie z kodem pluginu możesz napisać opinię o tym 😉 . Edytowane 10 Grudnia 2019 przez Paweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaku 1 Napisano 17 Października 2019 Polecam transakcje z tym Panem ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
regi669 Napisano 6 Listopada 2019 Polecam tego alegrowicza 😄, Zakupiłem plugin yJumps, po pomocy z konfiguracją wszystko działa jak należy 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thommen Napisano 15 Listopada 2019 Bardzo profesjonalne podejście, pomocna osoba. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kominek Napisano 25 Grudnia 2019 Polecam, pełen profesjonalizm. Nie ma takiego drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuBek Napisano 25 Grudnia 2019 Polecam, Dobre pluginy szybki czas realizacji ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naro Napisano 14 Kwietnia 2020 Polecam szybka realizacja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 30 Kwietnia 2020 Nie polecam owej osoby aby przeprowadzać jakichkolwiek transakcji, jest osoba skłonna wziąć pieniądze ale do support owania swoich aplikacji jest pokroju osobo nox,robert etc czyli zgarnąć pieniądze i mieć wywalone, skoro dana osoba nie umie się określić czy wykona fixa, mija już drugi tydzień gdzie jego aplikacji tylko uprzykrza życia osobą z serwera, niby po zakupie wszystko fajnie parę aktualizacji i na tym koniec. [24.04.2020, 19:13] Szogun | OneFrag.pl: Hej i jak z tym fixem do knife bo co druga osoba u mnie juz prawie doswiadcza tego na serwerze środa, 29 kwietnia 2020 [Wczoraj, 15:28] Szogun | OneFrag.pl: hej prezes i jak tym bd gomodem ? bo tutaj im dluzej tym coraz bd ludzie narzekaja na jakies bledy z knife itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dev 1 Napisano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) 44 minuty temu, szogun napisał: nox,robert akurat wszystkie aplikacje które posiadam "w ofercie" otrzymują wsparcie więc jest mi strasznie przykro i w ogóle to niemiłe zachowanie twojej strony i pozdrawiam cieplutko z rodzinką. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez dev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun 1 Napisano 30 Kwietnia 2020 8 minut temu, dev napisał: Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! akurat wszystkie aplikacje które posiadam "w ofercie" otrzymują wsparcie więc jest mi strasznie przykro i w ogóle to niemiłe zachowanie twojej strony i pozdrawiam cieplutko z rodzinką. Może i tak ale opinia nie dotyczy ciebie a swojego czasu zleconego ci zlecenia się nie doczekałem jak do dziś pomimo zaliczki ale nie chciałem tego wypominać bo to jak dla mnie śmieszne pieniądze były Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dev 1 Napisano 30 Kwietnia 2020 3 minuty temu, szogun napisał: Może i tak ale opinia nie dotyczy ciebie a swojego czasu zleconego ci zlecenia się nie doczekałem jak do dziś pomimo zaliczki ale nie chciałem tego wypominać bo to jak dla mnie śmieszne pieniądze były Napisałem na pw, wyjaśnijmy sobie, a co do Pawła, dostałem chyba z 2 zlecenia odnośnie poprawy serwerów opartych o jego systemy 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja 2020 A ja dostałem PW, że gość na Pawła się doczekać nie może, a Roberta nie chce, bo nie chce stracić kasy. Także.. w każdą stronę mamy kombinację 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 1 Maja 2020 10 godzin temu, szogun napisał: Nie polecam owej osoby aby przeprowadzać jakichkolwiek transakcji, jest osoba skłonna wziąć pieniądze ale do support owania swoich aplikacji jest pokroju osobo nox,robert etc czyli zgarnąć pieniądze i mieć wywalone, skoro dana osoba nie umie się określić czy wykona fixa, mija już drugi tydzień gdzie jego aplikacji tylko uprzykrza życia osobą z serwera, niby po zakupie wszystko fajnie parę aktualizacji i na tym koniec. [24.04.2020, 19:13] Szogun | OneFrag.pl: Hej i jak z tym fixem do knife bo co druga osoba u mnie juz prawie doswiadcza tego na serwerze środa, 29 kwietnia 2020 [Wczoraj, 15:28] Szogun | OneFrag.pl: hej prezes i jak tym bd gomodem ? bo tutaj im dluzej tym coraz bd ludzie narzekaja na jakies bledy z knife itp 8 godzin temu, SUPER TIMOR napisał: A ja dostałem PW, że gość na Pawła się doczekać nie może, a Roberta nie chce, bo nie chce stracić kasy. Także.. w każdą stronę mamy kombinację 😄 Wszystko jest spowodowane moją przerwą od SM. @szogun fix będzie w tym tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrzychul Napisano 1 Maja 2020 To ja też poproszę fixa od razu do tych noży o które się upominam od ponad tygodnia, jak nie dwóch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 1 Maja 2020 5 minut temu, mistrzychul napisał: To ja też poproszę fixa od razu do tych noży o które się upominam od ponad tygodnia, jak nie dwóch Aktualizacje automatycznie są przesyłane do każdego nabywcy 🙂 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 1 Maja 2020 Szkoda że musiało dojść do tego bo poświecenie 1 minuty na odpisanie pw nikogo by nie zbawiła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 1 Maja 2020 1 godzinę temu, szogun napisał: Szkoda że musiało dojść do tego bo poświecenie 1 minuty na odpisanie pw nikogo by nie zbawiła Wiem, wina leży po mojej stronie. Fix już został wysłany do każdego nabywcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 2 Września 2020 (edytowane) Chcą nie chcą ale muszę ostrzec kolejne osoby przed zakupem aplikacji @Paweł kupując modyfikację godom przez pierwsze 3-4 dni support jest świetny ale doptując się o kolejne aktualizacje etc człowiek jest zlewany , ukazał bym wiadomości team lecz w tym monecie brak archiwum, gdymy publicznie nie zadał pytania jak pracę są nad nowym zapisem mysql tutaj na chatbocie odpowiedzi bym nie dostał do dziś A tut taki ss gdzie podejrzałem że go mod aka @Paweł latał po necie za free . odpisanie na pw nie zajełoidłużej niż 24h Cytat [22.08.2020, 22:55] Szogun: wpadka jednak to nie twoj gomod jakies pavel wydal swojego ;p sobota, 22 sierpnia 2020 [23.08.2020, 00:13] Paweł: I tak możesz pokazać Edytowane 2 Września 2020 przez szogun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 3 Września 2020 Nie pracuje nad żadnymi aktualizacjami do GoModa. Może faktycznie pojawi się aktualizacja z bazą danych, ale prawdopodobnie nie w najbliższym czasie, ponieważ mam do ogarniania sprawy prywatne. Wcześniejsze aktualizacje poprawiały bugi, dlatego je wypuszczałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun 2 Napisano 3 Września 2020 Jak wcześniej wspominałem piszesz, krótka wiadomość że nie planujesz aktualizacji etc a nie zlewasz osobę, która do ciebie pisze bo to wygląda tak aby wziąć tylko pieniądze i mieć wywalone na los ludzi po zakupie twojej aplikacji dla mnie twój błąd z zapisem mysql został wyeliminowany ale wspólnik ile truł o to bo mu serwer wywalało przez twojego gomoda jak stracił połączenie z mysql że zlecił poprawę twojej modyfikacji innej osobie w celu wyeliminowania tego błędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jagid12 Napisano 24 Października 2020 +rep bardzo miły i konkretny . Polecam od początku do końca przeprowadzone tak jak potrzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y0ung Napisano 25 Października 2020 Polecam tanio , szybko i solidnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach