develop Napisano 26 Października 2019 Cześć, Poszukuję sieci która ma chęci przygarnięcia mnie, na dłuższą chwilkę. Lubie się zasiedzieć w jednym miejscu z konkretnymi ludźmi mającymi pojęcie co robią i daj Boże pełnoletnimi... Swoją ofertę oferuję w zakresie : * zajmowanie się w sumie wszystkimi serwerami gier, * Opiekowanie się serwerami głosowymi, * Opiekowanie się stronami internetowymi/forami/automatyzowanie *w sumie wszystko co da się jakkolwiek napisać technicznie *po poznaniu pomoc finansowa *duża dostępność oraz kultura Rozważę każda propozycję co do sieci, lecz wiadomo interesuje mnie projekt gdzie mogę coś dać od siebie, pomóc doświadczeniem i wiedzą jaką już uzyskałem przez parę lat zabawy w tejże branży. kontakt pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angel 1 Napisano 26 Października 2019 (edytowane) Zapraszam na PW Ewentualnie tak jak kolega z podobnego tematu, podaj w jakich projektach uczestniczyłeś, ponieważ również siedzę w tej branży lat sporo a nie kojarzę Twojego nicku 😉 @Vasto_Lorde wyręczyłem Cię 😛 Edytowane 26 Października 2019 przez Angel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach