Shadow Napisano 28 Października 2019 Siemka szukam pluginu który blokuje sm plugins w konsoli, próbowałem znaleźć normalnie ale jak wgrywałem to coś nie działały więc przyszedłem tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weak. Napisano 28 Października 2019 https://github.com/Bara/BlockSMPluginsHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 28 Października 2019 no tak nie bardzo, nie działa mi 😕 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Października 2019 Co znaczy "nie działa"? Nie odpala się; odpala się ale są jakieś błędy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desnox Napisano 28 Października 2019 (edytowane) Edit: Działa wersja na ptah bo są tam dwie wersje tą wersje na dhooks usuń a tą na ptah wgraj, jeśli ty wpisujesz to w konsoli jak właściciel to będziesz to widział ale jeśli zwykły gracz czy vip to wpisze to nie zobaczą tego Edytowane 28 Października 2019 przez Desnox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow 3 Napisano 28 Października 2019 można zamknąć zapomniałem zabrać flagi żeby zobaczyć czy działa... wszystko działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 28 Października 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach